Πέτρος Κλαμπάνης live @ Music Corner || “Tora Collective” • Δίσκο Παρουσίαση και προβολή

Ο διεθνούς φήμης μπασίστας και συνθέτης Πέτρος Κλαμπάνης, μετά την παρουσίαση για πρώτη φορά στην Αθήνα του έκτου προσωπικού δίσκου του “Tora Collective” στον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός» που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, την Παρασκευή 7 Απριλίου, στις 20.00, μας υποδέχεται μαζί με την ερμηνεύτρια Αρετή Κετιμέ και τον δεξιοτέχνη στο ούτι Θωμά Κωνσταντίνου στο δισκοπωλείο Music Corner για μια ξεχωριστή παράσταση. 

Σε μια εκδήλωση ανοιχτή στο κοινό, οι τρεις δεξιοτέχνες μουσικοί θα μας οδηγήσουν σε ένα ατμοσφαιρικό μουσικό ταξίδι με τον δικό τους, μοναδικό ήχο, παρουσιάζοντας το project “Tora Collective” του Πέτρου Κλαμπάνη, ένα καινοτόμο μουσικό εγχείρημα και μια από τις πιο ευρηματικές μουσικές προτάσεις του συνθέτη, όπου ένα ιδιαίτερο σύνολο μουσικών και ηχοχρωμάτων γεφυρώνει την ελληνική παράδοση και τον κόσμο της σύγχρονης jazz.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνει επίσης η πρώτη παρουσίαση του ντοκιμαντέρ που επιμελήθηκαν ο Αντώνης Κιτσίκης και ο Πέτρος Κλαμπάνης με άξονα το “Tora Collective” με τους συντελεστές του άλμπουμ, συνεντεύξεις και ακυκλοφόρητο υλικό από την ηχογράφηση και την προεργασία για τη δημιουργία του. Ένα φιλμ που θα δώσει την ευκαιρία στο κοινό να παρακολουθήσει στα παρασκήνια το μουσικό σχήμα και να δει υλικό που δεν έχει προβληθεί ποτέ πριν.

Την Παρασκευή 7 Απριλίου μη χάσετε τη μοναδική αυτή εκδήλωση με τον Πέτρο Κλαμπάνη, την Αρετή Κετιμέ και τον Θωμά Κωνσταντίνου στο Music Corner. Μια ακόμα ονειρική περιήγηση στο άλμπουμ “Tora Collective“, που κυκλοφορεί σε cd και βινύλιο, και έσοδα από τις πωλήσεις του θα διατεθούν στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα

Το “Tora Collective” κυκλοφορεί στα δισκοπωλεία και σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την Enja/Yellowbird Records σε συνεργασία με την ΠΚ music και την AN Music.
ΙNFO
Δισκοπαρουσίαση & προβολή
Πέτρος Κλαμπάνης
“Tora Collective” live

Μαζί του η Αρετή Κετιμέ & ο Θωμάς Κωνσταντίνου

Παρασκευή 7 Απριλίου
Ώρα έναρξης: 20.00

Music Corner

Πανεπιστημίου 56 & Εμμανουήλ Μπενάκη, Αθήνα
Τηλ.: 210 3304000

Είσοδος ελεύθερη

Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του άλμπουμ
θα διατεθεί στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα