Οι Stringless στο ΙΛΙΟΝ Plus

Οι Stringless, το πολυφωνικό σύνολο από τη Θεσσαλονίκη μετά την sold out εμφάνιση τους στην Αγγλικανική εκκλησία “Άγιος Παύλος” επιστρέφει στην Αθήνα για μια παράσταση στον φιλόξενο χώρο του Ilion Plus την Κυριακή 2 Απριλίου . Έξι γυναίκες τραγουδούν και ανιστορούν όλες εκείνες τις στιγμές που τις έδεσαν μαζί.


Το μοίρασμα τους γίνεται με μοναδικό όργανο τη φωνή και τους ήχους που παράγει το ανθρώπινο σώμα, αυτό που ξέρει πιστά να εκφράζει τα βάθη της ψυχής.
Δέκα χρόνια δημιουργίας και έκφρασης ξετυλίγονται μέσα από ένα ρεπερτόριο και μια σκηνική παρουσίαση που είναι καθαρά γυναικεία θεώρηση των πραγμάτων.


Με παλιές όπως και νέες δημιουργίες πρωτόλειων κομματιών που θα συμπεριλαμβάνονται στον επερχόμενο δίσκο τους, οι Stringless τραγουδούν τραγούδια από την παράδοση των Βαλκανίων, την Πίνδο ως τον Καύκασο. Τραγούδια από την αστική μουσική της Ελλάδας, από την οπερέτα, το τανγκό, το swing μέχρι το λαϊκό τραγούδι. Σύγχρονο ελληνικό τραγούδι, υλικό που άντλησαν από τις συνεργασίες τους επί σκηνής με αγαπημένους καλλιτέχνες όπως η Λίνα Νικολακοπούλου, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, η Φωτεινή Βελεσιώτου, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Ν. Πορτοκάλογλου, η Γιώτα Νέγκα, ο Αργύρης Μπακιρτζής, ο Ευγένιος Δερμιτάσογλου, ο Simone Mongelli, κ.α.

Μέλη συγκροτήματος: Αλμπένα Κούτοβα, Έλσα Μουρατίδου, Βασιλική Αλεξίου,
Κατερίνα Μαυροφρύδου, Στέλλα Γιαλτζή, Δωροθέα Μιχαήλ
facebook: https://www.facebook.com/stringlessvocalgroup
instagram: https://www.instagram.com/stringless_vocals/
youtube: Stringless Official – YouTube


*****
Πληροφορίες

Κυριακή 2 Απριλίου στις 21:00
Είσοδος: 10 €

Πληροφορίες και Κρατήσεις: 2108824383, 6983600510

https://www.facebook.com/events/1339098320218124

Προπώληση εισιτηρίων από το viva.gr και όλο το δίκτυο της Viva.


Το εισιτήριο καθήμενου σε τραπέζι προϋποθέτει ελάχιστη κατανάλωση προϊόντος πρόσθετης αξίας: 8€ (πρώτο ποτήρι μπύρα / κρασί) ή 10€ (πρώτο ποτό).
(Δεύτερο ποτήρι μπύρα / κρασί : 6€, δεύτερο ποτό: 8€)
Για την διευθέτηση των θέσεων καθημένων σε τραπέζια, επικοινωνήστε μετά την αγορά των εισιτηρίων σας στο 2108824383 ή στο 6983600510.
Δεν επιτρέπονται οι αλλαγές (σε άλλη ημέρα, ώρα ή θέση). Δεν επιτρέπονται οι ακυρώσεις.


ΙΛΙΟΝ plus
Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17
Πληροφορίες και Κρατήσεις: 2108824383, 6983600510