Δημήτρης Αϊβαλιώτης και Νάσια Σωτήρχου στο ΙΛΙΟΝ Plus

Ο Δημήτρης Αϊβαλιώτης και η Νάσια Σωτήρχου, την Κυριακή, 28 Μαΐου ανεβαίνουν για πρώτη φορά στη σκηνή του ΙΛΙΟΝ PLUS και ενώνουν τις φωνές τους για να μας παρουσιάσουν τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία αλλά και να μας ταξιδέψουν σε επιλεγμένες και αγαπημένες μελωδίες, σε μουσικές γεμάτες αρώματα, χρώματα και μνήμες από όλο σχεδόν το φάσμα της ελληνικής έντεχνης και λαϊκής μουσικής, ερμηνευμένες με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, με διάθεση αισθαντική, δυναμική και κεφάτη, με παλμό και συναίσθημα!!! Μας υπόσχονται μία αξέχαστη βραδιά, με πολύ φως και χρώμα, όπου θα ενώσουμε τις ψυχές και τις φωνές μας, θα ονειρευτούμε και θα γίνουμε όλοι μια παρέα!!!

Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά και προσμονή να υποδεχθούμε το καλοκαίρι που έρχεται, να συνταξιδέψουμε και να μοιραστούμε όλα αυτά που μόνο η μουσική μπορεί να μας χαρίσει!

*Ο Δημήτρης Αϊβαλιώτης, με ρίζες από το όμορφο Αϊβαλί, που δεν ξεχνάει ποτέ να συμπεριλαμβάνει στο πρόγραμμα του, ξέρει να μπλέκει το λαϊκότροπο στοιχείο με το traditional balcan. Με 4 singles, ένα ολοκληρωμένο Άλμπουμ “Αρμονίας 31” και το νέο του τραγούδι “Τα ασήμαντα “, σε στίχους Γιάννη Μουρατίδη, μουσική Νίκου Καραδημητρίου & ενορχήστρωση και παραγωγή του Νίκου Μέρμηγκα, που κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες, και έχοντας συνεργαστεί με αξιόλογους δημιοuργούς και ερμηνευτές, όπως ο Χρυσόστομος Καραντωνίου , Γεωργία Νταγάκη, Βούλα Στρατάκη , Θοδωρής Κοτονιάς, Αρετή Κετιμέ, Χρίστος Θεοδώρου, κ.α σε όλο το φάσμα της μουσικής, ξέρει να χρησιμοποιεί με τον ιδιαίτερο τρόπο ερμηνείας του την παλέτα.

*H Νάσια Σωτήρχου, με καταγωγή από τη Σμύρνη, είναι μια ερμηνεύτρια με ζεστή, συναισθηματική φωνή, η οποία βρίσκεται στον «φυσικό της χώρο» όταν ερμηνεύει τραγούδια που κινούνται στους δρόμους του έντεχνου και του παλιού λαϊκού τραγουδιού. Στις αποσκευές της φέρει ευρείες κλασικές μουσικές σπουδές αλλά και σπουδές στο σύγχρονο τραγούδι, έχοντας στο ενεργητικό της πολλές πετυχημένες live εμφανίσεις με διευρυμένο ρεπερτόριο σε μουσικές σκηνές της Αθήνας αλλά και συνεργασίες με γνωστούς δημιουργούς, ερμηνευτές και δεξιοτέχνες, όπως ο Αντώνης Μιτζέλος, ο Γιάννης Νικολάου, η Λένα Αλκαίου, ο Χρυσόστομος Καραντωνίου, ο Νίκος Κούρος, ο Άρης Κούκος κ.ά.. Τον Μάιο του 2021 κυκλοφόρησε από την InsideOut Music Web Promotion το πρώτο προσωπικό της digital single με τίτλο «Στου γαλάζιου τα όρια», ένα έντεχνο, συναισθηματικό τραγούδι σε ρυθμό 9/4, σε μουσική και στίχους του Νίκου Καραδημητρίου, που βρίσκεται σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. Αυτή την εποχή βρίσκεται στο στούντιο για την κυκλοφορία του επόμενου single της.

Πιάνο / ενορχηστρώσεις: Μάριος Καραμπότης

Κιθάρα: Πέτρος Σπιθουράκης

Μπάσο: Μάρκος Δημόπουλος

Τύμπανα: Κώστας Χριστοδούλου

Πληροφορίες:

Κυριακή, 28 Μάϊου 2023

Έναρξη: 20:30

Είσοδος: 10 ευρώ

ΙΛΙΟΝ PLUS

Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17

Τηλ. κρατήσεων 2108224383 – 6983600510

Προπώληση εισιτηρίων : www.viva.gr

ΙΛΙΟΝ plus
Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17
2108824383, 6983600510