”Ένας άνθρωπος μικρός” από τον Χρήστο Κούρτογλου

Ένα τραγούδι για όλες τις φορές που γίναμε “μικροί”

Ο νέος τραγουδοποιός Χρήστος Κούρτογλου μετά από τις κυκλοφορίες των τραγουδιών “Όλο Τρέχω“, “Λαβύρινθοι” και “Οι Τ(ρ)όποι Του Κόσμου” μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο “Ένας Άνθρωπος Μικρός“.

Ο καθένας από εμάς ψάχνει να νιώσει την αγάπη και την αποδοχή. Για να συμβεί αυτό πραγματικά και “βαθιά”, πρέπει να μείνουμε πιστοί σε αυτό που είμαστε και σε ό,τι θέλουμε να γίνουμε. Αυτό είναι, λοιπόν, ένα τραγούδι για όλες τις φορές που γίναμε “μικροί”, που χάσαμε τον εαυτό μας για να μας δεχτεί κάποιος άλλος θυσιάζοντας θεμελιώδη πράγματα για εμάς.

Από εδώ και πέρα πια, ας μεγαλώνει η καρδιά μας!

Την ενορχήστρωση και την παραγωγή υπογράφει ο Δημήτρης Σιάμπος, η ηχοληψία και η μίξη πραγματοποιήθηκαν από τον Σωτήρη Ζηλιασκόπουλο ενώ το mastering από τον Νίκο Μέρμηγκα στα “Antart Studios”.

Έπαιξαν οι μουσικοί Άρης Ζέρβας (τσέλο), Κώστας Πατσιώτης (κοντραμπάσο) και Δημήτρης Σιάμπος (κιθάρες, μπάσο, μαντολίνο).

Τη σκηνοθεσία και το μοντάζ του music video υπογράφει ο Σπύρος Μαλτέζος.

Υπόλοιποι συντελεστές music video: Βασίλης Κολοκυθάς (D.O.P), Μαριάντζελλα Χατζηδιάκου (D.O.P Assistant), Νότης Σακουλάς (Styling), Βίκυ Σιλβάνη (Styling Assistant), Βασιλεία Λούζη (MUA).

Τα γυρίσματα έγιναν στο “The Aura Studio”.

Ακούστε το τραγούδι:

 Spotify: https://open.spotify.com/track/4zpcd06uQWJXIORZGxaGtG?si=8bbf15b6357745fc

Apple Music: https://music.apple.com/gr/album/enas-anthropos-mikros-single/1684653840

Βρείτε τον Χρήστο Κούρτογλου:

Instagram: https://www.instagram.com/chriskourtoglou/

Facebook: https://www.facebook.com/christosskourtoglou

Λίγα λόγια για τον Χρήστο Κούρτογλου

Ο Χρήστος Κούρτογλου είναι ένας νέος ποπ-έντεχνος μουσικός/συνθέτης και ηθοποιός που μεγάλωσε στη Βέροια και έχει πλέον ως βάση του την Αθήνα.
Έχει σπουδάσει Τραγούδι στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Βέροιας και Υποκριτική στην Ανώτερη Δραματική Σχολή “Πράξη Επτά”. Παίζει κιθάρα, πιάνο και γιουκαλίλι ενώ παράλληλα πειραματίζεται με “εναλλακτικούς” και ηλεκτρονικούς ήχους. Από πολύ μικρή ηλικία θυμάται να κλείνεται στο δωμάτιο του και με μια ηλεκτρική κιθάρα – παιχνίδι και έναν μαρκαδόρο για μικρόφωνο να δίνει συναυλίες στο πολυπληθές κοινό του. Σήμερα στα 24 του χρόνια το όνειρο αυτό σπάει την πόρτα του δωματίου του και ξεχύνεται στους δρόμους.